Neets touch panel forøger dansk ejendomsmæglerfirmas produktivitet

EDC, et af de største ejendomsmæglerfirmaer i Danmark, havde brug for en simpel løsning på et kompliceret, teknisk problem. De brugte for meget tid på at sætte deres AV-udstyr op i et af deres konferencelokaler. En kombination af Neets’ 7” Touch Panel og deres TanGo Panel Controller resulterede i en brugervenlig grænseflade og maksimal produktivitet for alle involverede.

 

 

EDC Horsens Meeting Room

Langsomt og forældet AV-udstyr

 

Et hav af fjernbetjeninger, hver og en med sit eget formål, oversvømmede konferencerummet beliggende i et af EDC’s kontorer vest for Storebælt. Dette konferencerum blev og bliver stadig regelmæssigt brugt som et undervisningslokale for de fremtidige ejendomsmæglere. De undervisere, der bruger rummet, har ofte ingen erfaring med rummets udstyr, og de har derfor brug for hjælp fra de andre medarbejdere i afdelingen til at sætte det op. Det tog lang tid at få projektoren, TV’et, netværket, alle computerne og lyden til at samarbejde. ”Selv hvis man har trykket på alle de rigtige knapper, var det så lang tid om at starte op, så man begyndte at trykke på flere knapper, som så ville få det til at gå galt, hvilket ville resultere i endnu mere opstartstid,” forklarer Christian Højgaard, ejendomsmægler og indehaver af EDC. Kort sagt gik der en masse tid til spilde på grund af manglende kompatibilitet mellem alle ledningerne, fjernbetjeningerne, skærmene og lyden. Tid, der kunne være blevet brugt på at undervise.

Strømlinet og intuitiv brugerplatform

 

Problemerne omhandlende det gamle AV-udstyr i konferencerummet gav anledning til en del frustrationer. Der er dog en mangel på opmærksomhed omkring de tilgængelige løsninger, som Neets kan levere. ”Vi kom i kontakt med Neets gennem en netværksgruppe, men vi vidste ikke, at de eksisterede før da, og vi havde intet kendskab til deres produkter”, siger Christian Højgaard.  

Audio Visuelt Centrum A/S (AVC), en lokal Neets forhandler, the local Neets AV reseller, var i stand til at levere en simpel løsning til EDC bestående af et 7” Touch Panel sammenkoblet til et TanGo Panel Controller, som resulterede i en strømlinet og intuitiv oplevelse for brugeren. Alle AV-elementerne er nu forbundet – hele vejen fra stationære computere, bærbare og tablets til TV og lyd. Alt kan betjenes via Touch Panelet, og EDC er mere end tilfredse med løsningen.

Christian Højgaad - Neets EDC Horsens case story

"Nu kan man sætte alt op blot ved at trykke på en knap. Meget intuitivt, meget simpelt. Lige hvad du har brug for."

 

”Det gik overraskende hurtigt. Efter to uger havde en tekniker fået styr på alle ledningerne og strømstikkene. Nu kan man sætte alt op blot ved at trykke på en knap. Meget intuitivt, meget simpelt. Lige hvad du har brug for,” siger Christian Højgaard. Han uddyber, ”Vi troede faktisk, at sådan en AV-udstyrsløsning var for dyrt og forbeholdt store hoteller eller skoler.” 

Alt kan opfindes disse dage

 

Siden installationen af Touch Panelet og den tilhørende TanGo Panel Controller har der hverken været tale om spildtid eller problemer med at opsætte AV-udstyret. Touch panelet er designet til at være nemt for alle at finde ud af at bruge. Underviserne, som låner konferencelokalet, har nu mulighed for at påbegynde undervisningen med det samme. De oplever ikke at mangle hjælp til at navigere rundt i det hav af fjernbetjeninger og ledninger, der ikke kan forbindes til deres computere. Christian Højgaard forklarer, ”De har givet os et topmoderne konferencerum, hvor vi kan spare tid og undgå at blive forstyrret i vores daglige arbejdsliv. Der er ikke én eneste person, som ikke kan finde ud af at bruge det.” Han uddyber, ”Selvfølgelig kan man opfinde alt i disse dage, men vi havde aldrig troet det muligt, at noget så enkelt at bruge faktisk var tilgængeligt på markedet.”

 

 

Touch Panel interface

Click the picture on the right to experience the Neets touch panel interface designed for EDC Horsens first hand!

EDC Horsens touch panel interface

Installerede Neets produkter i EDC Horsens case story

Neets Touch Panel - 7"

Neets Control - Tango

Neets Input Panel (HDMI)

Forgot my Password

Have you forgotten your password? Don't worry! Type your E-mail below and we will send you a new password.